Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Своїх Героїв зустріло і Берегово (ФОТО)

26 лютого 2015 р., 17:26

Очільник міста радий, що бійці повернулися додому живі та неушкоджені.

Про це Золтан Баб’як написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

 

"Вчора ввечері повернулися додому з Дебальцева бійці 128-ї гірсько-піхотної бригагади, серед яких і п'ятеро берегівських військовослужбовців. У відпустку приїхали з півтисячі бійців 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади. Їх зустріли на Закарпатті як справжніх Героїв.

Більшість з бійців повернулася із Дебальцівського плацдарму та вже понад півроку перебувають на фронті.
Урочисте привітання підготували на місці постійної дислокації бригади – у Мукачеві, де бійців чекали сотні людей: їхні родини, керівництво області, молодь, курсанти Мукачівського військового ліцею, побратими-військові, волонтери.

Наших берегівських героїв я зустрів з їхніми рідними, волонтерами, військовим комісаром Берегівщини Василем Дзерином та консультантом з питань учасників АТО при міській раді Ярославою Федур. У Берегово приїхали п’ятеро учасників АТО: Грін Михайло, Філімонов Сергій, Перевузник Юрій, Колесник Вадім, Татаров Руслан.

Я щиро радий, що чоловіки повернулися додому цілими та неушкодженими. Сподіваюсь, що незабаром настане і довгоочікуваний мир."

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp