Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородським школярам розповіли про поведінку на дорозі (ФОТО)

6 березня 2015 р., 08:40

Під час профілактичної лекції

Днями у початкових класах лінгвістичної гімназії ім. Т.Шевченка в Ужгороді (колишня ЗОШ №1) відбулися профілактичні уроки за участю представників Державтоінспекції Закарпаття. Понад 300 школярів вивчали правила дорожнього руху.

Працівники Державтоінспекції уроки з дітьми провели в ігровій формі. Школярам 1-3 класів вони звернули найбільшу увагу на перехід дороги в присутності дорослих та правилах поведінки на вулиці.

Учні запитували, для чого потрібно мати на верхньому одязі, рюкзаку чи портфелі світлообертаючі елементи? Як розповіла наймолодшим учасникам Дорожнього руху інспектор з профілактичної роботи УДАІ УМВС капітан міліції Лідія Мацецка, світловідбиваючі елементи необхідні для того, щоб водій бачив пішохода під час переходу дороги. Особливо зранку чи ввечері та в зимовий період.

Кольорові плакати, брошурки та знаки дорожнього руху, які роздали дітям гості, неабияк зацікавили школярів. Вони ділилися своїми знаннями про правила Дорожнього руху з працівниками ДАІ та давали відповіді на запитання. Жодне їхнє запитання теж не залишилося без відповіді.

Багато школярів самостійно, без супроводу дорослих повертаються з науки додому. Дорогою їм доводиться по декілька разів переходити вулицю. Тож дітям слід бути при цьому завжди уважними та пильними.

За такі уроки в школах батьки та вчителі висловлюють щиру подяку працівникам ДАІ. Адже це дає можливість попередити нещастя та уникнути різних неприємних ситуацій, котрі можуть статися на дорозі.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp