Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У реабілітаційному центрі Берегова було свято

6 березня 2015 р., 21:00

Там відзначили 8 березня.

нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня, сьогодні, у приміщенні Берегівського відділення реабілітації обласного Центру комплексної реабілітації інвалідів і дітей-інвалідів було організовано свято для дітей-інвалідів, які проходять курс реабілітації у цьому закладі.

На програму до дітей завітали і представники управління соціального захисту населення Берегівської районної державної адміністрації.

Найбільш зворушливою частиною свята був виступ дітей, які проходять реабілітацію у відділенні. Вони читали вірші, а також дарували своїм мамам власноруч виготовлені подарунки.

Для дітей-інвалідів, їх батьків та гостей, з концертною програмою виступив колектив художньої самодіяльності Берегівської ЗОШ № 3 ім. Ілони Зріні. Школярі танцювали, співали, розказували вірші про маму українською та угорською мовами.

По завершенні концертної програми дітки отримали солодощі та можливість поспілкуватися. А батьки мали нагоду задати запитання та отримати кваліфіковані поради від фахівців закладу і працівників соціальноїсфери, — повідоляють у Берегівській РДА.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp