Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Рахів Героїв зустрічав (ФОТО)

12 березня 2015 р., 13:29

10 воїнів прибули додому

Десять військовослужбовців 4-го батальйону територіальної оборони Закарпатської області прибули додому потягом Київ-Рахів.

 

Зустрічали по гуцульській традиції із оркестром та трембітами. На залізничний перон зійшлись привітати їх з поверненням керівництво району та міста, родичі та чимало місцевих жителів.

Бійці повернулись додому із Артемівська, це перші військові з Рахівщини, які потрапили під демобілізацію відповідно до указу президент Петра Порошенка від 14 січня 2015 року. Ним Порошенко постановив провести демобілізацію у період з 18 березня по 1 травня. Після звільнення в запас військові будуть зараховані до оперативного резерву своїх військових частин.

Нагадаємо, у листопаді 4-й БТрО був переформатований у окремий мотопіхотний батальйон, який ввели у склад 128-ї гірсько-піхотної бригади. Його частина виконувала завдання в зоні АТО, інші були передислоковані в інший регіон України з метою підготовки виконання завдань.

Голос Карпат

Фото: прес-служба Рахівської РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp