Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород плаче: В останню путь проводжають майора Постолакі (ФОТО)

12 березня 2015 р., 14:00

Прощання з Героєм у місті відбулося сьогодні, 12 березня.

Сьогодні в обласному центрі Закарпаття прощаються із командиром розвідувального підрозділу 128-ї гірсько-піхотної бригади майором Віталієм Постолакі.Тіло офіцера на псевдо "Апостол" після майже розшукових операцій тривалістю майже у місяць тільки вчора, попри загибель Віталія Постолакі під Дебальцевим ще 12 лютого, доставили з Дніпропетровська літаком в Ужгород.

 
Майже увесь цей час, через відмови терористів віддавати тіло полеглого, Герой перебував у статусі зниклого безвісти.

Врешті, після майже місяця переговорів та розшукових операцій та подальшого опізнання "Апостола" у морзі Дніпропетровська, тіло майора Віталія Постолакі, котрий майже з початку бойових дій на Сході країни був готовий їхати на фронт - втім, мобілізували його лише з третього разу - приубло до Ужгорода, де його і поховають з усіма передбаченими почестями.

 

Сьогодні після полудня біля Закарпатського обласного музично-драматичного театру розпочалась громадянська панахида та прощання із загиблим. Струмок людей, які прийшли віддати останню шану Герою та схити голову біля уквітчаної поминальними квітами домовини, не припинявся ні на секунду. Попрощатися з "Апостолом" прийшли родичі, бойові побратими, друзі, колишні однопартійці, представники волонтерських організацій та небайдужі ужгородці.

О 14.30 біля обласного музично-драматичного театру розпочнеться панахида за полеглим. Відтак, Віталя Постолакі супроводять для поховання на Пагорбі Слави.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp