Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті 4069 підприємств отримають дозвіл на розміщення відходів

4 квітня 2014 р., 08:33

І це ще не враховано підприємства Рахівської та Міжгірської райдержадміністрацій.

Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації повідомляє, що відповідно до п.12 «Порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів» (далі «Порядок…»), затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 3 серпня 1998р. №1218 «Про затвердження Порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів», Вам необхідно подати документи для отримання дозволу на розміщення відходів на 2015 рік. 

Звертаємо Вашу увагу, що власникам відходів, які здійснюють лише їх розміщення (власникам полігонів) вищезазначений пакет документів необхідно подати до 1 квітня 2015 року, а власникам відходів, які утворюють та розміщують їх на своїй території - до 1 червня 2015 року. 

Відповідно до п.10 цієї постанови: “Місцеві державні адміністрації за погодженням з органами Мінекоресурсів на місцях до 1 лютого поточного року визначають перелік власників відходів, яким необхідно отримати ліміти на утворення та розміщення відходів на наступний рік (крім власників, які звільняються від отримання таких лімітів)”.

Перелік підприємств, яким необхідно отримати дозвіл на розміщення відходів та ліміти на утворення та розміщення відходів на 2015 рік надається

Берегівські райдержадміністрація та міська рада інформує, що на території даного району та міста відсутні підприємства, яким необхідно одержати ліміти на утворення та розміщення відходів на 2015 рік.












Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp