Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кузьма назавжди може оселитися у Мукачеві

31 березня 2015 р., 21:47

Про це сьогодні говорили у міській раді

Сьогодні, 31 березня, у малій залі Мукачівського міськвиконкому відбулося громадське обговорення проектів реконструкцій парків та скверів міста.

У ході обговорення говорили про реконструкцію чотирьох парків та скверів у Мукачеві. Зокрема, про створення скверу по вулиці Шишкіна у мікрорайоні “Підгоряни”, про реконструкцію парку Горького та парку Перемоги, а також про відродження скверу Валенберга.

Також парк Горького пропонують переіменувати у парк ім. Кузьми Скрябіна зі встановленням відповідного пам’ятника. Надходили звернення щодо переіменування парку "Перемоги". Наразі ці питання виноситься на обговорення.

Громадські активісти порушили питання озеленення, велодоріжок та парковок, дитячих майданчиків у парках та скверах. Обговорили варіанти розташування "алеї закоханих".

Згідно з проектами, усі паркові тротуари вимостять бруківкою, асфальтуватимуть доріжки тільки там, де передбачено спортивну зону для катання на роликах тощо. У планах провести підсадження та озеленення. У зонах відпочинку будуть встановлені нові лавиці та смітники, відновлять освітлення та працюватиме охорона.

За словами начальника УМГ Віталія Гільтайчука, після реконструкції планується, що парки у Мукачеві працюватимуть з 6.00 до 23.00 години.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp