Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців турбує питання: Як далі жити? (ВІДЕО)

2 квітня 2015 р., 14:21

Краяни проти підвищення тарифів на комунальні послуги.

Підвищення тарифів на комунальні послуги люди зустріли не надто позитивно. Закарпатці кажуть, нові тарифи – це просто грабіж серед білого дня. Люди бідкаються, нині грошей не вистачає навіть на найнеобхідніше: ліки та харчі, натомість пенсії та зарплати стоять на місці.

Газ подорожчає мінімум у три з половиною рази. Ціни на електроенергію виростуть на 20%, а на тепло – на 73%. Тарифи будуть збільшувати у п’ять етапів. Завершиться подорожчання в березні 2017 року. Майже за 50 хвилин ми зібрали 30 підписів людей, які проти і в не змозі платити за комунальні послуги за новими цінами. 

І тільки 2 людей за підвищення тарифів на комуналку, і один з них з умовою підвищення зарплат та пенсій. Люди кажуть: добре було б зробити масштабне опитування по всій країні і потім направити ці підписи прем’єру з проханням дослухатися до громадян і знизити тарифи на комуналку. Та платити в будь-якому разі за комунальні послуги доведеться, інакше ми залишимося без тепла, електроенергії, води , а якщо нічого не зміниться, то з часом, може, й без житла. Обурених підвищенням цін не лише на комунальні послуги а на все, що сьогодні продають на ринку чи в магазинах, було багато, в загальному люди кажуть: зараз прожити за заробітну плату чи пенсію неможливо, тим більше в країні багато безробітних. А як бути тим, у кого маленькі діти , яким потрібно, щоб в будинку було тепло, чисто та затишно. Однозначно можна сказати наступне: люди не в змозі прожити за ті копійки, які вони отримують.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp