Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Експерти встановили причини сьогоднішнього загорання автівки в Ужгороді

3 квітня 2015 р., 17:10

Власниця авто думала, що горить газова установка

Сьогодні обідньої пори до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера пожежної частини про те, що в м.Ужгороді на вул.Гагаріна виникло загорання автомобіля «Дейво Ланос». На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. 

Встановлено, що у легковику загорілася гума кріплення глушника. Автомобіль належить 67-річній ужгородці. Жінка-водій розповіла міліціонерам, що, їдучи по вулиці Гагаріна, зупинилася на червоне світло світлофора. На узбіччі стояв чоловік, який крикнув, що з-під її машини йде полум’я. Жінка відразу ж викликала пожежників, бо думала, що загорілася газова установка. 

Ужгородка подякувала міліціонерам за швидку реакцію на виклик та допомогу. Дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка, повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp