Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті про бійців не забувають (ФОТО)

4 квітня 2015 р., 12:53

Продовжують допомагати тим, хто захищає нас на Сході

Нещодавно відправлено чергову партію зібраних речей,які надала благодійна католицька організація Карітас «Мараморош».

 

Останнім часом до бібліотеки поступають індивідуальні звернення від громадян Хустщини про допомогу рідним, які несуть службу в зоні АТО. На даний час військовослужбовці потребують предмети воєнної форми та засоби тактичного захисту: налокітники, наколінники,розгрузки,очки,рукавиці,змінна форма.

Днями звернулася за допомогою для сина Лопойди Павла Васильовича його мама,мешканка с.Сокирниця,який пішов служити добровольцем і на даний час несе службу в Рівенській області 3 взвод 2 рота полігон 4152. З проханням допомогти зібрати необхідні предмети воєнної форми та засоби індивідуального захисту. Бібліотека миттєво зреагувала на прохання матері. Зважаючи на те, що бібліотека має зв’язки з деякими волонтерськими організаціями Закарпаття , через волонтерів з Виноградова вдалося зібрати деякі речі. Все зібране передали матері.

Також до бібліотеки звернувся представник Прикордонного відділу «Ракош» з проханням допомогти їм з канцелярськими товарами. Працівники бібліотеки за кошти від благодійних внесків для воїнів АТО того ж дня закупили необхідні їм товари на суму 225грн. і передали Айбу О.Б.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp