Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські пожежники врятували від знищення два будинки (ФОТО)

10 квітня 2015 р., 13:20

Вогонь гуляв на Хустщині.

Ввечері 9 квітня у с. Бороняво Хустського району загорівся одноповерховий житловий будинок. У момент появи вогню в оселі перебувала господарка, яка й помітила пожежу в кімнаті та о 17:00 подзвонила до служби порятунку «101». Тим часом на місце події збіглися мешканці сусідніх будинків, які почали самотужки гасити полум’я.

 

Боротьбу з вогнем продовжили бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 17:30 локалізували загорання й о 17:45 – повністю його ліквідували. Завдяки злагодженим діям пожежників дерев’яний будинок вдалося врятувати від знищення полум’ям. Пошкоджено було вікно та двері житлової кімнати й частину домашнього майна. Причину виникнення пожежі та завдані збитки наразі встановлюють правоохоронні органи.

Того ж дня о 20:00 до оперативно-рятувальної служби Хустського району надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді на вул. Міській, що в Хусті. Сусідка повідомила власникам обійстя, що в них горить літня кухня і вогонь вже перекидається на дах розташованого впритул житлового будинку. Ті, в свою чергу, одразу ж викликали пожежні підрозділи.

На місце події оперативно прибули бійці ДПРЧ-10, котрі о 20:10 локалізували пожежу та о 20:30 – ліквідували її. Своїми діями вогнеборці завадили подальшому поширенню полум’я на будинок і тим самим врятували його від знищення. Внаслідок пожежі було знищено 1,5 кв. м. перекриття та частину домашнього майна у надвірній споруді, а також пошкоджено стіни літньої кухні. Причину появи вогню, так само як і завдані стихією збитки, встановлюють правоохоронці.

У ДСНС України у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp