Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Оприлюднений лист Калашникова за день до його смерті

16 квітня 2015 р., 10:19

Політик скаржився на переслідування

Депутат V скликання Верховної Ради від Партії регіонів Олег Калашников за день до своєї смерті відправив електронного листа одному зі своїх друзів. У листі колишній політик скаржився на переслідування, які ведуться проти нього у зв'язку з політичною позицією.
Зокрема, пересилав посилання на сайт, який, на його думку, брав участь у цькуванні екс-депутата. Особливо Калашников зазначав, що переслідування посилилися після голосно заявленого "відкритого заклику до святкування 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні".

Наводимо копію листа Калашникова, публікується за згодою його одержувача (орфографія і пунктуація автора збережена):
"Вітаю Вас у ці святкові дні і хочу поділитися з Вами тим, що відбувається в Україні ... Відкритий геноцид інакомислення, загрози фізичного знищення і постійні брудні образи за відкритий заклик до святкування 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні стали нормою в окупованій нацистами сьогоднішній Україні .. .

Цей "подарунок" я отримав 13 квітня разом з черговою порцією погроз і образ.
Я особисто витримаю і подібний формат принижень і відкритих закликів до розправи на побутовому рівні, якими пронизані всі подібні інформаційні дії .... Але ж це ще одне підтвердження встановлення в країні тоталітарного фашистського режиму і знищення навіть паростків СВОБОДИ СЛОВА!
І як відіб'ється подібна нацистських методологія на десятках тисяч тих, хто має свою точку зору і на мільйонах тих, для кого Перемога нашого народу у Великій Вітчизняній війні - це пам'ять і священний обов'язок перед старшими поколіннями?
Маски скинуті! Нацизм зі звірячим оскалом жадає крові, щоб приховати свої злочини проти багатостраждального народу сучасної України!
З повагою до Вас, КАЛАШНИКОВ Олег Іванович. "


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp