Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Релігійні громади Виноградівщини купили реанімобіль для 128 бригади (ФОТО)

22 квітня 2015 р., 09:07

Для його придбання зібрали 2300 євро

21 квітня на площі Миру у місті Виноградів відбулася урочиста передача та освячення реанімобіля військовослужбовцям 128-гірсько-піхотної бригади, учасникам антитерористичної операції за участі т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі, голови районної ради Олега Любімова, представників Ради церков та релігійних організацій району при Виноградівській райдержадміністрації, громадськості та засобів масової інформації.

За ініціативи Ради церков та релігійних організацій району при Виноградівській райдержадміністрації протягом січня – квітня цього року релігійними громадами району зібрані необхідні кошти для закупівлі автомобіля швидкої допомоги в сумі 2300 євро.

Пошук, доставка та проведення технічного обслуговування реанімобіля стали можливими завдяки місцевим підприємцям і волонтерам, які організували транспортування автомобіля із Німеччини.



Юдіта Петеі подякувала всім, хто долучився до доброї справи, наголосила на важливості продовження співпраці держави та церкви задля встановлення миру в Україні незважаючи на віросповідання.
На завершення, Юдіта Петеі та Олег Любімов передали ключі від автомобіля Шамолюк Андрію, капітану медичної служби, який виконував обов’язки командира медичної роти біля міста Дебальцево.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp