Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Професора УжНУ на пенсію провели

24 квітня 2015 р., 19:00

Дмитро Данилюк згадав професійне життя...

Цього тижня, 21 квітня, під час засідання кафедри історії України Ужгородського університету виступив з промовою професор, відомий далеко за межами Закарпаття вчений історик Дмитро Данилюк, котрий вирішив піти на заслужений відпочинок.

У трохи мінорній ноті професор поділився приємними спогадами про свою педагогічну й наукову працю, висловивши світлі, а головне потрібні настанови своїм учням, адже значна частина працівників кафедри були його студентами чи аспірантами. Згадував професор свою шкільну роботу в Очакові Миколаївської області, котра стала неоціненним досвідом для удосконалення педагогічної майстерності у рідному виші. Майже всю свою працю Дмитро Дмитрович присвятив рідному Ужгородському університету. Не оминув професор розповіді про початок роботи у виші на підготовчому відділенні.

За свою працю Дмитро Дмитрович отримав значну кількість нагород різного рівня. Для прикладу, 2006 року його вдостоєно ордена «За заслуги» ІІІ ступеня за його науково-педагогічну працю. Від імені колективу професор Роман Офіцинський вручив Дмитру Дмитровичу подарунок, а голова факультетського профкому доцент Василь Міщанин – подяку.

Професору побажали дальшої плідної наукової діяльності, активно брати участь у наукових форумах, запрошували навідуватися на рідний істфак, частиною колективу якого Дмитро Дмитрович буде завжди, продовжувати передавати неоціненний досвід молодим колегам. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp