Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль - про дороги

27 квітня 2015 р., 18:28

Очільник краю дав доручення подбати про туристичні шляхи.

Про це Василь Губаль написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

Отже, дороги. Дав службам доручення подбати про шляхи, які ведуть до туристичних об’єктів, адже активно входимо в сезон. Ідеться і про напрямок Воловець-Міжгір'я й Міжгір’я-Синевир. Також це дороги до закарпатських оздоровниць, зокрема, Свалявщини, Виноградівщини, Іршавщині. На Хустщині вже ремонтують шлях до Долини нарцисів – адже зовсім скоро це унікальне місце прийматиме гостей. Пріоритети визначає Облавтодор спільно з представниками районів – для того, аби була максимальна ефективність. 

Також наполягаю на повній прозорості використання бюджетних коштів та підзвітності в цьому громаді. На жаль, ідеться поки про ремонт ямковий – тобто, про поточне утримання шляхів. Звісно, хотілося б їх робити капітально, але наразі виходимо з тих можливостей, які маємо. Втім, сподіваюся, що зовсім скоро будуть хороші новини й стосовно вже не поточних, а серйозніших ремонтів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp