Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті виявили незаконну групу мігрантів (ФОТО)

28 квітня 2015 р., 13:48

Трьох затримали на кордоні, ще чотирьох - на квартирі в обласному центрі

Місцеві мешканці допомогли прикордонникам виявити групу незаконних мігрантів, які намагалися перетнути державний кордон 

Днями, прикордонники Чопського загону затримали чергову групу незаконних мігрантів з південно-східної Азії. Цього разу на заваді «гостям» з далекого Сходу заваді стали охоронці кордону ВПС «Саловка». 

Отримавши випереджувальну інформацію від небайдужих громадян про можливе переховування нелегальних мігрантів в закинутому приміщенні нежилого будинку, прикордонники виявили поблизу державного кордону групу осіб. У результаті проведених заходів, на підступах до державного рубежу складом оперативної групи було затримано трьох незаконних мігрантів.

Як з’ясувалося згодом, зі слів самих порушників, двоє чоловіків є громадянами Бангладеш, один громадянином Шрі-Ланки. Порушників державного кордону доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. 

В результаті проведення подальших заходів направлених на встановлення осіб причетних до спроби переправлення вищевказаних громадян на ділянці ВПС «Саловка» прикордонниками спільно із ВБТЛ УМВС України в Закарпатській області було встановлено місце їх утримання, яким виявилась помешкання в місті Ужгород. Крім цього було отримано інформацію, що у вказаному помешканні можливо утримується група незаконних мігрантів, громадян В’єтнаму. Згодом спільною групою прикордонників та співробітниками ВБТЛ УМВС України у вказаному помешканні виявлено четверо громадян В’єтнаму чоловічої статі, без документів. 

Порушників державного кордону затримано. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp