Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Частинка Італії на закарпатський лад (Відео)

28 квітня 2015 р., 18:28

Італійська рецептура, місцеве молоко та сучасні європейські стандарти

Мейд ін. Закарпаття! Традиції сироваріння є не лише в Італії, Франції чи Голландії. Закарпатські сири мають кількасотлітню історію. І до нині автентичні молочні делікатеси виготовляють дідівським методом на основі ринзи – ферменту шлунка теляти. Усе без жодних консервантів чи штучних сироваток. 

Традиції шанують, але й новітні технології впроваджують. Наш край впевнено крокує до високих стандартів якості. Сироварня в селі Ракошино, що на Мукачівщині, уже здобула велику популярність і серед закарпатців, і серед туристів. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp