Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Співачка Lilu закликає розвивати туризм в Україні та їхати на Закарпаття (ФОТО)

7 квітня 2014 р., 16:36

Співачка і телеведуча Lilu провела кілька незабутніх днів на природі. Місцем відпочинку Lilu вирішила вибрати Закарпатті.

Артистка за своє життя відвідала чимало країн, але зараз, коли в країні дух патріотизму на вищому рівні, вона вирішила ще більше дізнатися рідну країну. 

- За останній час у мене, як і у багатьох співгромадян, піднімається дух патріотизму. З кожним днем я все більше переймаюся симпатією до своєї країни. Мій рідний Крим, який був анексований і в який я приїжджала за натхненням і перезаряджанням, тепер не настільки доступний, як раніше, тому я вирішила відправити в гори, але в Західну Україну. 

{g}

Lilu вважає, що знаменитості повинні своїм прикладом показувати, що вони підтримують туризм в Україні. Виконавиця стверджує, що цього року є всі передумови для того, щоб український туризм вийшов на новий рівень. 

- Треба вміти знаходити і цінувати ті красиві куточки і місця, які у нас є! Я закликаю всіх підтримувати національний туризм, - каже Lilu про свій відпочинок, який їй був просто необхідний після всіх переживань  які були пов'язані з відділенням Криму і тим, що її батьки тепер живуть в іншій країні. 

Також кримчанка Lilu зазначила, що на Західній Україні шалено смачна кухня, їй важко було відмовляти собі в задоволенні. Завдяки зарядці на свіжому повітрі Lilu тримала баланс між здоровим способом життя і задоволенні скуштувати національні українські страви.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp