Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Закарпатгаз" розпочав службове розслідування за рекламу роботи на квитанціях

14 травня 2015 р., 09:26

У підприємстві заявили, що нічких реклам вони не зобов’язувались розповсюджувати

Цими вихідними у мережі з’явились фото квитанцій за газ, на зворотному боці яких надрукований своєрідний заклик до трудової еміграції. На квитанціях, що отримали жителі Берегова, була надрукована реклама роботи в Чехії та вказані номери телефонів, за якими можуть звертатись всі бажаючі.

Інтернет одразу вибухнув коментарями, мовляв таким чином в «Закарпатгазі» натякають, що після цифр, які прийшли в травневих платіжках за газ залишається тільки один вихід – їхати на заробітки.

Заплатив за газ, їдь на заробітки - пропозиція від "Закарпатгазу" (Фотофакт)

Однак, у головному газовому підприємстві області стверджують, що до цієї реклами не причетні: «Адміністрація ПАТ «Закарпатгаз» інформує, що до розміщення цих текстів не має жодного відношення, — зазначив у спеціальному коментарі Мukachevo.net фахівець із зв’язків з громадськістю ПАТ «Закарпатгаз» Юрій Ломакін. — Суб’єкти, які займаються організацією набору робітників за кордон їй не відомі, будь-які угоди із цими особами Товариство не укладало і цивільно-правових відносин з ними не має».

Разом з тим, з приводу самоправного розміщення зазначених текстів на квитанціях адміністрацією Товариства призначено і проводиться службове розслідування.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp