Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У селі Дусино продовжуюються берегоукріплюючі роботи (Фото)

14 травня 2015 р., 16:54

А також будівництво мосту

В квітні 2015 року комісією Свалявської РДА спільно з представниками Мукачівського управління проведено обстеження р.Дусинка в с. Дусино по вул.Миру з виходом на вул.Зоряну на території Дусинської сільської ради на предмет визначення пошкоджень береговою ерозією відрізку берегів протяжністю 120 п.м.

Впродовж кількох років в результаті наносів гравійно-піщаної суміші утворилися два островки, які заросли чагарником з верболозу та дерев породи вільха, що перешкоджає вільній течії річки в цьому районі розділяючи її на дві течії. Згідно висновків комісії для запобігання подальшого руйнування берегів р.Дусинка необхідно провести роботи по розчистці островів, що утворилися посередині русла річки Дусинка.

{g}

Мукачівське МУВГ заключило договір на виконання підрядних робіт з Дусинською сільською радою по об’єкту: «Регулювання русла річки Дусинка в с.Дусино по вул. Миру в районі мосту з виходом на вул. Зоряна на території Дусинської сільської ради». Роботи по регулюванню русла виконані в травні місяці в повному обсязі.

Також управлінням продовжуються роботи по реконструкції мосту через р.Дусинка у с.Дусино.

Мукачівське МУВГ




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp