Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатським міліціонерам подякували за віддану службу (Фото)

21 травня 2015 р., 12:57

До подяки приєднались мешканці та правоохоронці із зони АТО

Чергова група закарпатських правоохоронців повернулася нещодавно після ротації із зони АТО. Сьогодні в облуправлінні міліції відбулися урочистості з цього приводу.

З вітальним словом перед бійцями виступив начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.

- Ви є елітою закарпатської міліції, - запевнив полковник Шаранич. – Зведені загони формуються виключно із добровольців. Кожен із вас знав, чим ризикує, їдучи на війну. Але ви з честю виконали свій професійний обов′язок. Вам дякують жителі Артемівська, дякує й народ України. Дякую вам, вашим рідним і я, від свого імені та від усього колективу правоохоронців. Слава Україні!

Вітаючи бійців зведеного загону, які повернулися додому з Донеччини, депутат Закарпатської обласної ради полковник міліції у відставці Антон Зелінський окремо зупинився на питанні взаємодії міліції з владою.

- Я не вперше став депутатом і можу порівнювати, що ніколи ще співпраця обласної ради з міліцією не була такою тісною. Ми всі розуміємо, що міліція це частина народу. Крок за кроком, через терни, ваш колектив міцнішає. І я, як «лобіст» інтересів правоохоронців в обласній раді, як голова комітету з діяльності правоохоронних органів, завжди підтримую та підтримуватиму в подальшому ваш великий колектив. На всіх рівнях влади наголошую, що участь в АТО, відкритість до конструктивного діалогу вашого керівника свідчать про якісні зміни в самій системі ОВС. З таких людей, як ви, буде створено колектив правоохоронців, котрі служать виключно народу, закону, а не політично-олігархічним угрупуванням. Слава вам, Слава Україні! – завершив свій виступ Антон Зелінський.

{g}

На завершення урочистостей велика група бійців зведеного загону одержала нагороди від обласної влади, УМВС, облвійськкомату, а також грошові премії.



СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp