Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірщина: Гуляння пивоварів тривають

6 червня 2015 р., 10:22

Дійство прозгортається у Колочаві

У закарпатській Колочаві проходить фестиваль чеського пива Перший Фестиваль чеських пивоварів, з презентацією восьми сортів чеського живого пива проходить у селі Колочава 5 та 6 червня 2015 року. Як повідомляє інтернет сторінка “Колочава”, фестиваль чеського пива за участі чеських пивоварів відбувається вперше, але з часом святки стануть традиційними. Колочавцям та гостям села 10-ти музеїв чеськими майстрами пивоваріння запропоновано близько восьми сортів «живого» пива.

06 червня 2015 р. Початок 14:00

урочисте відкриття, розрізання стрічки біля оновлених – «Стежки Шугая» та «Могили Шугая»;подяка організаторам та виконавцям за проведену роботу;прогулянка «стежкою» до могили Шугая, покладання квітів;покладання квітів до пам’ятника чеському письменнику Івану Ольбрахту;масові народні гуляння у супроводі народних колочавських та чеських музик;дегустація пива від чеських пивоварів,та куштування страв, зроблених на мангалі;для молоді проводитимуться різні конкурси, забави, танці, тощо…Місце проведення: село Колочава, Міжгірський р-н, Закарпатська обл.

karpatnews.in.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp