Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція спростовує інформацію про свавілля правоохоронців в Ужгороді

8 червня 2015 р., 16:42

Розповсюджені факти дійсності не відовідають

Днями в Інтернеті з’явилася інформація «Свавілля міліції  вУжгороді». Мова йде про те, як пильний ужгородець зафіксував на відео поїздку патрульного автомобіля міліції по пішоходній частині парку.

З даного приводу інформуємо, що в суботу, 6 червня, правоохоронці отримали інформацію про те, що у парку біля озера неподалік колишнього цегельного заводу в м.Ужгороді наркомани безпричинно чіпляються до громадян, які там відпочивають. Для перевірки інформації на місце пригоди виїхав службовий автомобіль.

Позаду машини правоохоронців їхав велосипедист, який зняв усе на відео. Ізвідеозапису видно, що службовий автомобіль рухався зі швидкістю не більше10 км./год.

Ніяких людей, що розбігаються перед машиною, на відео не видно. На відеозаписі бачимо, що пішоходи спокійно йшли дорогою, пропускали патрульну машину, а не розбігалися в різні боки.
Користуючись нагодою, просимо громадян, перш ніж розміщувати яку-небудь інформацію, що стосується роботи міліції, уточнити її.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Ужгородець 08.06.2015 17:51 IP: 178.139.113.92
Знову мусорська брехня!КОЗЛИ..

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp