Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Коломиї випускник віддав свою золоту медаль дівчині, якій вчителька медаль "зарубала" (Фото)

12 червня 2015 р., 16:05

Справжній чоловічий вчинок хлопчина зробив на урочистій лінійці перед усіма вчителями та школярами

Неординарна історія трапилася на останньому дзвонику в одній із шкіл міста Коломия.

Марко Левандовський, випускник, що отримав золоту медаль, вийшов до мікрофону і передав свою медаль однокласниці, яку вчителька позбавила аналогічної нагороди через упереджене ставлення.

"Ці слова, я хочу сказати для Олі Мацюк. Ти не одержала золоту медаль, хоча як ніхто її заслуговувала, тому це твоя медаль"

Першим, хто оприлюднив інформацію про цю подію, був Петро Крив’юк, батько одного з учнів цієї школи. На своїй сторінці у соціальній мережі він написав: «Був свідком неординарного випадку на останньому дзвонику. Але спочатку трішки передісторії. В одному класі вчилась дуже розумна дівчинка, вона навіть школу починала з другого класу. Вона вірила у справедливість і в те, що країна у нас помінялась. Старанно вчилась, майже все на 12 балів, ставала переможницею і призеркою олімпіад з різних предметів.

Але одна вчителька з історії в 11-му класі (мабуть, за те, що дівчинка не ходила до неї на репетиторство), ставить їй 8 і "рубає" золоту медаль. І ось на лінійці виходить до мікрофона її однокласник-медаліст Марко Левандовський і каже приблизно таке: "Ці слова я хочу сказати для Олі Мацюк. Ти не одержала золотої медалі, хоча, як ніхто, її заслуговуєш, тому це твоя медаль". При цьому знімає з себе медаль і вішає Олі на шию. Оце справжній чоловічий вчинок».


Inspired


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp