Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівника закарпатської міліції обиратиме громада (ВІДЕО)

11 квітня 2014 р., 09:02

Відтепер у роботі кадрових комісій міліції братимуть активну участь представники громадськості, що дасть змогу призначати на керівні посади справді достойних людей.

З ініціативи міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова в МВС запроваджено новацію – до роботи кадрової комісії, яка призначає претендентів на керівні посади в міліції, залучено й представників громадськості. Перше засідання оновленої комісії відбулося днями в Києві. 

В її роботі, окрім представників кадрового підрозділу МВС та служби внутрішньої безпеки, вперше взяли участь голова Української Гельсінської спілки з прав людини, відомий правозахисник Євген Захаров і голова Люстраційного комітету при Кабінеті Міністрів України Єгор Соболєв. Обидва вони залишились задоволеними результатами проробленої роботи. 

Було висунуто 33 кандидатів на посади керівників обласних управлінь міліції в Київській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській та Тернопільській областях. Усіх їх обговорили на кадровій комісії, беручи до уваги трудовий шлях кандидата в міліції, досвід управлінської роботи, репутацію його в краї тощо. 

В результаті вже обрано керівника Тернопільської міліції, де зійшлись думки кадрової комісії та громадськості. По Львову зійшлись на трьох кандидатах, з-поміж яких і обиратиме громада. Наразі оголошено аналогічний конкурс в Рівненській, Івано-Франківській та Кіровоградській областях. 

За словами заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря, міністр Арсен Аваков обрав саме ту стратегію реформування органів внутрішніх справ, яка відповідає європейським взірцям і найбільш потрібна людям у нашій державі. Громада повинна бачити, що українська міліція змінюється. 


Як запевнив в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич, до роботи кадрової комісії закарпатської міліції також буде залучено представників громадськості та журналістів, які безпосередньо будуть брати участь у роботі кадрової комісії УМВС України в Закарпатській області. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp