Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді покажуть "німі" короткометражки

15 червня 2015 р., 09:23

Кіновечір обіцяє бути насиченим

Показ німих короткометражних стрічок "Fate of Ivory" (історія відомої піаністки) та "Crazy Comedy" (із життя коміка) відбудеться в ужгородській "Галереї Ілько" 18 червня.Автор ідеї, режисер та сценарист обох стрічок – піаністка Анжеліка Фукс. У першому фільмі вона до того ж грає головну роль. Сама Анжеліка розповіла:– Зізнаюся, я саме для того і повернулася додому, щоб здійснити свою давню мрію – знімати кіно. Зокрема, німе кіно для фортепіанних творів. У мене було непереборне бажання донести глибину музики, показати ті історії, які малює моя уява під час виконання улюблених творів.Раніше реалізувати цей задум ніяк не вдавалося: я була надто серйозно зайнята іншим. Довелося кардинально все міняти. Тож я полишила роботу в Еквадорі, повернулася додому – і взялася за справу. Наразі ми зняли два короткометражних кіно. З першим мені допоміг Андрій Гепенко, наш прекрасний, талановитий земляк із Виноградова. Торік він із командою однодумців здобув гран-прі на першому молодіжному фестивалі телевізійних проектів «Inter film fest» (у спеціальній номінації) за короткометражний фільм «Слова на вітер». Я розшукала Андрія і поділилася своєю ідеєю.Він відгукнувся, надав у моє розпорядження свою команду – двох чудових операторів, які також приїздили із Виноградова. А другий фільм ми знімали з Олексієм Уманським, теж добре знаною у творчих колах Ужгорода людиною.Сама дивуюся, яка велика кількість людей допомагала мені у реалізації цього проекту. Актори, оператори, керівники різних установ, технічна підтримка – ми нарахували близько 70 людей! 

Мені охоче йшли назустріч, надавали приміщення, різноманітні локації для зйомок. У фільмах знялися як аматори, так і професійні актори. Зокрема, Наталя Орешникова, Микола Карпенко та інші актори з обласного театру ляльок «БАВКА».Програма заходу:1) 20.30 – фотосесія усіх причетних до створення стрічок;2) 21.00 – офіційне відкриття. Ведучі – Анжеліка Фукс та Іван Граб;3) Презентація стрічок: «Fate of Ivory» (історія відомої піаністки) та «Crazy Comedy» (із життя коміка);4) Анжеліка Фукс за роялем;5) Rodion Sun Lion, бас-гітара;6) Олексій Уманський, вечірка з вініловими платівками;7) Фуршет.Вартість квитків – 80 гр. Для журналістів вхід за попередньою акредитацією.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp