Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині встановлювали ліміти на паливно-енергетичні носії

2 березня 2014 р., 14:44

У п’ятницю, 28 лютого, відбулася нарада щодо встановлення лімітів на 2014 рік з питання паливно-енергетичних носіїв по сільським радам.

Провів зібрання заступник голови райдержадміністрації Іван Завидняк.

Також в обговоренні взяли участь начальник відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва РДА Еміль Мартин та начальник відділу містобудування і архітектури райдержадміністрації Володимир Штумф.

В ході розгляду даного питання, було зазначено, що відділом інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва РДА здійснюється аналіз споживання паливно-енергетичних носіїв по кожній сільській раді та виявляються причини відхилень від норм споживання. 
Для встановлення лімітів на 2014 рік за основу враховуються минулорічні показники.

У межах наявних фінансових ресурсів, беручи до уваги пропозиції щодо обґрунтованих лімітів з урахуванням заходів з енергозбереження, затверджувати граничні обсяги лімітів споживання паливно-енергетичних носіїв  у грошових показниках надається Фінансовому управлінню райдержадміністрації.Кінцевим результатом цієї роботи стане розпорядження голови райдержадміністрації « Про затвердження лімітів на 2014 рік споживання паливно-енергетичних носіїв по сільським радам».
Іршавська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp