Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

15 мужніх закарпатців відправились на Схід (Фото)

29 червня 2015 р., 11:28

Зі смутком на душі та вірою у щасливе повернення

27 червня з Ужгорода, на схід України вирушив зведений загін працівників Державтоінспекції Закарпатської області, у складі п’ятьох екіпажів. Це - 15 працівників із різних підрозділів ДАІ Закарпатського регіону, які добровільно виявили бажання нести службу в зоні АТО.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

У заході взяли участь заступник начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області, підполковник міліції – Михайло Місарош, особовий склад обласного ДАІ, рідні, священики та друзі державтоінспекторів.

З напутнім словом до колег звернувся підполковник міліції – Михайло Місарош, побажавши їм щасливої дороги й успішного виконання поставлених на них задач та щасливого повернення додому.

Також у капличці Покрова Пресвятої Діви Марії, о. Назар Винницький відслужив молебень за мир в Україні, за наших воїнів-захисників, що знаходяться в зоні АТО та за міліціонерів-захисників, які поїхали й будуть проводити бойові дії, патрулювання на блок-постах та супроводжувати українських військових у "гарячі точки" на сході України.

{g}

Перед відправкою, священнослужителі освятили спецавтомобіль ДАІ та мікроавтобус, а також благословили працівників ДАІ з найкращими побажаннями благополучно виконувати завдання та живими й здоровими повернутися додому. Як Божий захист о. Назар подарував їм усім іконки та освячені вервиці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp