Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині спалахнув будинок та літня кухня

30 червня 2015 р., 11:21

Це сталося у п’ятницю, 26 червня.

26 червня у с. Приборжавське Іршавського району пожежа охопила будинок і літню кухню, що знаходяться в приватному господарстві на вул. Центральній. Загорання виникло в кухні житлового будинку, поки власниця обійстя працювала на городі. Жінка помітила пожежу, тільки коли полум’я перекинулося на дах двох розташованих впритул споруд. О 12:16 вона повідомила про подію до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання задіяли бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге. Через запізніле повідомлення на момент прибуття пожежних підрозділів вогонь встиг охопити значну частину господарства. О 13:05 вогнеборці локалізували загорання й тим самим врятували від знищення сусідський житловий будинок, розташований за2 метри від осередку пожежі. О 14:35 стихію вдалося остаточно приборкати.

Причину виникнення пожежі наразі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані збитки також встановлюються, адже полум’я знищило покрівлю будинку та літньої кухні, кухонні меблі, побутові прилади, а також пошкодило стіни обох споруд і речі домашнього вжитку.

У ДСНС України у Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp