Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль - про візит на Берегівщину

6 липня 2015 р., 19:10

Про враження Василь Губаль розповів про це в мережі.

Очільник краю написав про це у своєму "Фейсбуці":

"Будучи на Берегівщині, не міг не скористатися запрошенням пана Ендре Саліпські. Консул Угорщини давно кликав оглянути приміщення офісу, нарешті знайшов час це зробити й отримав величезне задоволення від зустрічі.
Познайомився з облаштуванням консульства, з тим, які умови створюють для відвідувачів, оглянув і пристрої для біометрії, поцікавився тим, чи швидко люди проходять через ці новації. 

Практично у прямому сенсі доторкнувся до Угорщини – також і завдяки мистецьким панно, котрі зображують знакові для країни споруди – від мостів Будапешту і до будівлі Парламенту на березі Дунаю. Приміщення консульства – не лише формально шматочок Угорщини, це – маленька частинка справжньої Європи.
Та головне – спілкування. Вважаю, що маємо бачитися частіше і ділитися досвідом. 

Спілкувалися на теми життя угорської громади, також обговорили чимало проектів і планів – спільних, які маємо: це і розбудова транскордонної інфраструктури, гуманітарна сфера, до прикладу – оздоровлення дітей наших АТОвців. Щиро подякував в особі пана Ендре Угорщині за підтримку, а йому особисто – за все, що робить для громади, для співпраці, для розвитку, а значить – для Закарпаття."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp