Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських ДАІвців привітали з професійним святом

14 квітня 2014 р., 18:13

14 квітня співробітники Державтоінспекції відзначають професійне свято.

В цей день у 1997 році Кабінет Міністрів затвердив Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ України, оформивши, таким чином, акт народження цієї служби. 

Державтоінспекція - це служба, з якою громадяни стикаються практично щоденно, адже всі ми являємось пішоходами, водіями, пасажирами, тобто учасниками дорожньо-траспортного руху, тому від злагодженої роботи працівників ДАІ часто залежить ритм життя багатьох із нас. 

Сьогодні державтоінспектори виконують багато функцій, це забезпеченням порядку і безпечного руху на дорогах, контроль за дотриманням законів, які стосуються питань безпеки дорожнього руху, профілактика дорожніх правопорушень, контроль технічного стану автотранспорту, тощо - мають величезне значення для безпеки наших співгромадян. На їх плечах лежить величезна відповідальність за злагоджену роботу всього автотранспортного комплексу, за життя й здоров'я водіїв, пасажирів і пішоходів. 

Служба в дорожній інспекції вимагає дуже багатьох якостей - практичного досвіду, знань у різних галузях, а також уміння прийняти єдине вірне рішення в найскладніших ситуаціях, які зустрічаються на дорогах. - З нагоди професійного свята щиро вітаємо всіх працівників ВДАІ з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району УМВС з професійним святом, бажаємо відданості справі, збереження життя і здоров’я людей, забезпечення високого рівня охорони, громадського порядку, чесності та порядності.- вітає колег зі святом начальник Мукачівського міського відділу міліції 
Василь Швенда. Євгенія Красилинець Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp