Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вони безкарно розстрілюють мирних людей - Желізняк

12 липня 2015 р., 10:02

Коментар щодо кривавих подій у Мукачеві

Звернення Голови Громадської ради при УМВС в Закарпатській області до жителів Закарпатської області Желізняка М.Й.

Дорогi земляки, закарпатцi!


Відбулася безпрецедентна для Закарпаття подiя, що сколихнула весь наш край. Озброєнi кулеметами і гранатометами бандити, які проголосили себе Правим Сектором у Закарпатті, скоїли жахливий злочин проти мирних мешканцiв міста Мукачева та й усiх закарпатцiв, якi живуть i працюють тут, зберiгають традицiї, мир та спокiй на землі своїх батьків, синiв i онукiв.

Я, повернувся з місця подіi в Мукачево. Там, у житловому масиві, серед мирного населення, озброєні автоматами нелюди - холоднокровно розстріляли молодого юнака. Вiн заробляв на життя тим, що відкривав ворота, забезпечував безпеку вiдвiдувачiв закладу, де працював. Виконував свої посадовi обов’язки. I постраждав тому, що, як свiдчать очевидці: після розстрілу охорони, не впустив на приватне подвір’я чотири джипи, у яких сидiли озброєнi молодики. У результаті - йому вистрiлили в голову. Після того, як злочинцi розправилися з охоронцем, вони виїхали в напрямку Сваляви. Щоправда, там, на них вже чекав озброєний підрозділ міліції. Вони без попередження відкрили вогонь по правоохоронцях. Стрiляли в оперативну групу міліції із кулеметів і гранатометів. Поранило – п’ятьох правоохоронцiв i трьох мирних мешканцiв, які випадково стали учасниками подiї, бо стояли на узбіччі дороги і чекали на свiй рейсовий автобус. Отримавши відсіч від правоохоронців, озброєнi бандити залишили свої авто, звернули в приватний сектор i втекли у напрямку населеного пункту. Там, у якомусь із будинків, прикрилися мирними мешканцями i засiли.

Усе побачене i почуте, змушує мене звернутися до вас i заявити, що злочинність як явище, можливе тільки в суспільстві, яке проявляє терпимість до злочинностi. Адже, така жахлива подiя, у нашому краї, вiдбулася тiльки тому, що вчинені раніше терористичні дії під стягами Правого Сектору - не були належно покарані правоохоронною системою. Молодий міліціонер, просто виконував свiй службовий обов’язок - а в нього стрiляли i це не стало для нас сигналом того, що пiд рiзними патрiотичними гаслами у нашому суспiльствi зароджується: зло, агресiя, бандитизм та безкарність. Нас не зворушувало те, що били волонтерiв, захоплювали адмінбудівлi, брали у заручники безвинних людей. Ми звикли до того, що так званi "захисники", вже вiдверто i безкарно демонструють зброю військового призначення, бiльше того - систематично закидують бойові гранати у подвір’я мирних громадян. Водночас, встановлюють данину митниці, підприємцям і підприємствам, залякують людей, погрожують. А це комфортне для злочинцiв життя - давало їм чималi прибутки i свої "пiльги" - можливiсть придбати дорогий автомобіль, зброю, обмундирування, амуніцію. Так простiше - податки сплачувати не треба, про комунальнi тарифи та валютний курс - також, можна не думати. У той час, коли наші воїни ЗСУ, навіть із своїх мізерних заробітків, наповнюють бюджет держави i ціною власного життя намагаються зберегти цілісність країни - ці "захисники" та "патрiоти" розпалюють ворожнечу у нашому мирному i толерантному краї. Безкарно розстрілюють тих, хто випадково опинилися на їхньому шляху.

Я, звертаюся до вас, дорогi закарпатцi! Нехай переможе наша гідність. Нехай переможе професійність та честь наших правоохоронців! Нехай страх перед терористами - не дасть поповнити список постраждалих нашими рiдними та близькими! І нехай наш край не стане Зоною бойових дій...
Гість 12.07.2015 21:40 IP: 181.93.150.178
Шось не зрозуміло. В офіційних коментарях відзначалося, що загинули саме представники правого сектору, в серед "мирних" громадян та ментів лише поранені. То хто на кого напав і хто каже правду?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp