Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчани сваряться через бетонні блоки багатоповерхівки (ФОТО)

14 квітня 2014 р., 21:13

14 квітня міський голова Берегова зустрівся з мешканцями багатоповерхівок на вул. Мужайській.


Справа в тім, що жителі будинку № 105 перегородили бетонними блоками в'їзд до їх двору, пояснюючи це великим напливом машин, що є небезпечним для їхніх дітей. 

Тим самим вони ускладнили проїзд до інших будинків. Окрім цього, скаржаться берегівчани на утворення ям на дорозі, які неодноразово за свої кошти «латали». 

У їхніх планах − ремонт прилеглої дороги. Проте мешканці сусідніх будинків кардинально проти перекриття дороги, оскільки це спільна територія, а після таких дій сусідні двори також можуть взятись за свої двори. Таким чином опоненти стверджують, що їхні автомобілі не їдуть на великій швидкості і не несуть загрози для дітей. 

А якщо справді запланують ремонт дороги − то нехай поставлять спеціальний знак, кажуть обурені мешканці сусідніх багатоповерхівок. Оскільки думки розходяться, то, на думку мера, потрібно таки врахувати бажання більшості. Тому запропонував зібрати підписи і відповідно до результатів діяти далі. Наразі ж бетонні плити стоятимуть до закінчення Великодня.

beregszasz.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp