Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Митники працюють на блок-постах при в’їзді у Закарпаття

18 липня 2015 р., 10:58

Митники, прикордонники, міліція та працівники СБУ чергуватимуть на блок-постах до тих пір, поки Москаль керуватиме областю

На всіх перевалах, які ведуть на територію Закарпаття тепер можна в'їхати лише через блокпости, де, окрім силовиків, за переміщенням транспорту стежитимуть митники й прикордонники. Розпорядження про посилену охорону підписав новий очільник Закарпаття Геннадій Москаль, йдеться в сюжеті ТСН.19.30.

Через дорожньо-патрульний пост, що у Нижніх Воротах на трасі Київ –чоп за 60 км від Мукачевого, просто так не проїхати. Одну смугу заблокували БТРом, транспорт на іншій ретельно перевіряють не лише правоохоронці, а й митники і прикордонники.

Прикордонників на трасу перекинули сюди учора ввечері, одразу після того, як голова закарпатської облдержадміністраці Геннадій Москаль підписав відповідне розпорядження. Старші зміни тут правоохоронці.

"На даний час працівники ДАІ зупиняють машину, я перевіряю документи, опитують водія і далі водій вже їде до місця призначення", - каже головний державний інспектор Закарпатської митниці Олександр Чейпеш.

Вміст запломбованих вантажівок не перевірятимуть. Цього не дозволяє закон. Переглядають лише документи. Саме тому, на це чергування призначають фахівців, які розуміються на фальшивках. Ставлення водіїв до такого нововвдення різняться.

Скільки часу стоятимуть пости на перевалах наразі не відомо. Ініціатор їх появи Геннадій Москаль каже, що перевали залишатимуться під охороною доки він очолюватиме регіон.

Блокпости підсилені і нацгвардійцями. Ці хлопці з Яворівського полігону вже майже тиждень чергують у Нижніх Воротах.

За першу добу спільного чергування ні правопорушників, ні контрабандистів поки не виявили. Наразі немає й великих черг, лише дещо сповільнений рух. Адже прискіпливо перевіряють здебільшого вантажний транспорт. Без затримок проїджають лише легкові автівки й броньовики.

ТСН


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp