Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Кривому прокладають шляхи (ФОТО)

19 липня 2015 р., 10:27

Ще одне село на Тячівщині матиме дороги.

І хоч сьогодні субота - вихідний день, на дорогах району кипить робота. Наразі працівники ПП «Стік» вкладають асфальт на центральній вулиці Народній у селі Криве .

 

Це один з найскладніших об’єктів з вкрай занедбаними шляхами, на окремих відрізках – безперервні вибоїни. Тож такі ділянки дорожники вкривають суцільним асфальтом, а от де покриття збереглося у нормальному стані – ліквідовують ямковість.

 

У цьому селі багато спусків та підйомів, про що свідчить сама його назва. Тож це нам трохи ускладнює роботу . Окрім того тут практично не можна перекрити рух транспорту. Тож доводиться спочатку асфальтувати одну полосу, а потім іншу, - розповів нам директор ПП «Стік» Ярослав Дюгов.

Загальна протяжність дороги – 4км 840 м, з яких відремонтовано вже більше половини. Вартість проекту близько 3 млн грн., який спів фінансується районним і сільським бюджетом. В окремих місцях, в залежності від стану пошкодження полотна, дорожники встеляють асфальт товщиною 5 см. Поки що перебоїв із його постачанням нема. Тож планують завершити роботи у Кривому згідно з визначеними термінами.

Таким чином від Тернова до Тересви, де вже здійснено ремонт, люди матимуть нормальні дороги. Відтак дорожники перейдуть у наступні населені пункти - смт. Дубове, Ганичі і в напрямку Усть- Чорної .

Загалом цьогоріч на Тячівщині заплановано капітально відремонтувати всі дороги загального користування місцевого значення. Таким чином буде усунуто найбільш актуальну проблему, якою є стан автошляхів населених пунктів району.

Прес-служба Тячівського району


На фото: так змінюються дороги в с.Криве





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp