Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль відправив першу партію контрабандистів у військкомат

22 липня 2015 р., 12:16

Шоста хвиля мобілізації буде вдалою?

За останні дві доби на Закарпатті затримали трьох місцевих мешканців, котрі намагалися переправити за кордон дев’ять ящиків сигарет, та відправили їх у військкомат. Про це повідомила прес-служба голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

“Сигарети вилучені, а затримані (чоловіки призовного віку), направлені у військкомат для мобілізації в Збройні сили України”, – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що 20 липня на в одному з вантажних вагонів поїзда, що провозив за кордон руду, виявлені шість ящиків сигарет. Зараз силовики встановлюють організаторів цієї контрабандної схеми. Крім того, поблизу кордону зі Словаччиною виявлений дельтаплан, який при наближенні прикордонників злетів у бік Словаччини. Про незаконний повітряний перетин кордону повідомлені словацькі прикордонники.

“Порівняно з попереднім періодом кількість спроб контрабанди на Закарпатті різко поменшала. А працівники військкоматів не можуть знайти осіб, що проходять по базі даних силовиків, як контрабандисти (усього таких по області близько 2,5 тисяч чоловік), щоб вручити їм повістки. При тому, що шоста хвиля мобілізації на Закарпатті виконана всього на 10 відсотків”, – повідомили в Москаля.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp