Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екс-губернатор Закарпаття виїхав з країни - ЗМІ

24 липня 2015 р., 15:45

Тікає від розслідування?

Колишній голова Закарпатської ОДА, який був звільнений із посади після того, як допустив криваву бійню в Мукачеві, покинув територію України.

За словами джерела редакції "Вільне Закарпаття" на пункті пропуску «Лужанка», колишній губернатор покидав країну поспіхом. Як вдалось з’ясувати нашим журналістам у інформаторів з ОДА, причиною такого поспіху може бути ряд кримінальних справ, відкритих проти Василя Губаля.

По-перше, його звинувачують у посібництві масовим вирубкам лісів Карпат, про які ми вже не раз писали. По-друге, Геннадій Москаль сьогодні заявив, що до контрабандних процесів у регіоні активно долучалася і обласна адміністрація, зокрема її голова Василь Губаль. Заробляв губернатор і на кришуванні грального бізнесу (якому зараз також «не весело») та отримував свою долю із рекету, котрим займався місцевий осередок Правого Сектору.

Відповідно, приводів для хвилювання у екс-губернатора більш ніж достатньо. Враховуючи темпи роботи нового керівництва області, публічні заяви з цього приводу також не забаряться.

Варто зазначити, що деталі втечі Губаля, зокрема чи покинув він Україну сам, чи із сім’єю, наразі залишаються невідомими.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp