Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

18 угорських митників затримали через контрабанду із Закарпаття

30 липня 2015 р., 17:54

На угорському кордоні уже здійснили 25 рейдів

В Угорщині за фактами хабарництва, порушень службових обов'язків та інших злочинів під варту взято 18 співробітників митниці і 3 цивільних. Про це повідомив головний слідчий генеральної прокуратури Угорщини Ролланд Валтнер, повідомляє портал Мукачево.net з посиланням на угорські ЗМІ.

Більшість затриманих підозрюють у сприянні попаданню контрабанди через українсько-угорський кордон. В цілому слідчі прокуратури регіонального відділення в Дебрецені провели за останній час 25 рейдів.

Зокрема, тільки під час розслідування на КПП Захонь-Чоп виявлено кількох митників, котрі свідомо надавали допомогу контрабандистам і не заявляли про приховані сигарети українського походження в автомобілях, що прямували через кордон.

"Податкова інспекція NAV працює в тісному контакті зі слідчими органами, відповідно до адміністративних норм, - і ми ставимо мету перевірити не тільки податківців", - додав Ролланд Валтнер.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp