Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка вдячна міліції за те, що швидко приїхала, коли п’яний дядько накинувся на неї з ножем (ФОТО)

31 липня 2015 р., 18:22

Представник МВС України вислухав жителів рахівщини

У Рахівському райвідділі міліції з громадянами спілкувався представник Головного слідчого управління МВС України Володимир Киричок.

 

Володимир Миколайович спілкувався з рахівчанами протягом трьох годин. Загалом до нього звернулося 10 громадян.

Одним із перших на прийом завітав військовий комісар Микола Сойма. Він висловив подяку за тісну співпрацю з міліцією в плані мобілізації до війська. Також висловив конструктивні побажання для здійснення подальшої ефективної роботи щодо проведення шостої хвилі мобілізації.

Жителька району пані Ганна висловила вдячність міліції, зокрема дільничному, за миттєве реагування на її виклик. Справа в тому, що на жінку кинувся з ножем її п’яний дядько.

На прийом прийшли й голови сільських рад району. Вони звернулися до представника МВС з однаковим проханням: збільшити кількість дільничних інспекторів, покращити їх матеріально-технічне забезпечення, забезпечити транспортними засобами та надати їм можливість більше часу знаходитися на території обслуговування.


Представник служби у справах дітей району висловила вдячність за організовану роботу та тісну співпрацю міліції з їх службою.

Традиційно були й звернення щодо конфліктів із сусідами в земельних питаннях.

Володимир Миколайович детально вник у суть озвучених питань тапобажань, взяв їх на особистий контроль. А по одному зверненню було прийнято рішення внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати кримінальне провадження.

Інформація Рахівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp