Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабандні цигарки знову залишилися у митників

10 серпня 2015 р., 13:20

Цього разу "бізнесменів" зупинили "Дякові"

Місце порушення митних правил – пункт пропуску «Дякове» Закарпатської митниці ДФС.

Так, напередодні 9 серпня, на смугу руху «зелений коридор» в напрямку «виїзд з України» в’їхав «VW PASSAT» під керуванням громадянки Румунії. Для митного контролю було подано всі необхідні документи.

З метою проведення поглибленого огляду автомобіль було виведено з «зеленого коридору» в «червоний коридор». При усному опитуванні громадянка повідомила, що нічого забороненого до вивезення з митної території України та прихованого від митного контролю немає.

Однак, в результаті огляду митники знайшли приховані від митного контролю 800 пачок тютюнових виробів з фільтром без акцизних марок, торгової марки «COMPLIMENT Super Slims». Сигарети були приховані у спеціально пристосованому баку автомобіля.

Громадянка пояснила, що сигарети є її власністю, придбала й приховала їх, аби, після того як перетне кордон, продати їх в Румунії.

Зазначені дії громадянки Румунії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.
Наразі складено протокол про порушення митних правил, тютюнові вироби та автомобіль вилучено.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp