Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові нелюди жорстоко познущались над собакою (Фото)

15 серпня 2015 р., 15:52

На щастя, добрі люди в місті є

У соціальній мережі кілька днів тому з'явилися фотографії пса, якого можна було побачити в місті - з жахливими ранами. Симпатична піврічна вівчарка мала глибокий поріз на шиї та переломані передні лапи.

Андріш Кім побачив цю собаку в районі ЗОШ №1, дав їй попити води. Він зазначив, що песика явно намагалися вбити якісь нелюди. Вівчарка потребувала термінової ветеринарної допомоги. Однак надати її було нікому - адже притулок для тварин у місті досі не запрацював. Тож сподіватися можна було хіба на добрих людей. І такі знайшлися.

Прихистила песика берегівчанка Клара Ордов, яка мешкає на вулиці Верешмарті.

"Син йшов з роботи додому, а пес побіг за ним. Так і потрапив до нас. Стан у нього був важкий, поріз дуже глибокий. Тож я одразу купила антибітики, аби обробити рану. Зараз вона вже почала гоїтися. На жаль, з перебитими ніжками нічого зробити вже неможна - кістки вже так неправильно зрослися. Але це не страшно - головне, що тут йому вже нічого не загрожує", - розповідає Кларіка.

У неї на подвір'ї вже живе дві собаки, одну з них теж забрали з вулиці.

Врятовану вівчарку назвали Батор, що значить Сміливий. Він почувається добре, і радіє кожній людині, яку побачить, одразу біжить-кульгає та ластиться.

{g}

Шкода, що невідомо хто мордував тварину - таких нелюдів теж слід карати. В Україні передбачена адміністративна та кримінальні відповідальність за знущання над «братами нашими меншими», існує Закон «Про захист тварин від жорстокого поводження». Теоретично покарати можуть за залякування та роздратування тварин, навмисне поранення або каліцтво, нацьковування одних тварин на інших і навіть залишення тварин без догляду або в безпомічному стані.

Однак до суду такі справи зазвичай не доходять, оскільки довести наявність складу злочину, тобто жорстокого поводження з твариною, дуже складно.

Beregovo.Today

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp