Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуркатура краю відвойовує державну землю

19 серпня 2015 р., 20:30

Аби повернути 10,8 га землі

Ужгородська міжрайонна прокуратура звернулась з позовною заявою до Ужгородського міськрайонного суду в інтересах держави в особі ГУ Держгеокадастру в Закарпатській області, Ужгородської РДА до місцевого мешканця про розірвання договору оренди земельної ділянки, припинення права користування та повернення земельної ділянки площею 10,8 га у землі запасу Великодобронської сільської ради, ринкова вартість якої складає 3 млн грн.

Як повідомив Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин: «Наразі орендна плата за використання земельної ділянки сплачується за заниженою нормативною грошовою оцінкою і не відповідає вимогам чинного законодавства, оскільки є нижчою ніж 3% нормативної грошової оцінки земельної ділянки.Відтак, оскільки орендар добровільно не виконав вимоги уповноважених органів державної влади привести договір оренди у відповідність до чинного законодавства, а також ухиляється від їх виконання, прокуратура звернулась з позовом до суду про його розірвання.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp