Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські ДАІвці дбають про дітей

22 серпня 2015 р., 14:52

Роблять все, аби уберегти їх від травм на дорозі...

Під такою назвою з 20 серпня до 20 вересня в краї проводиться комплекс профілактичних заходів. Основна мета відпрацювань – не допустити дитячого травматизму на автошляхах.

Літні канікули добігають кінця. А це означає, що на вулицях міст та сіл краю знову побільшає маленьких пішоходів. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил безпечної поведінки на дорозі, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до місць навчання.

Крім того, Державтоінспекція здійснить обстеження доріг біля навчальних закладів та тих, якими рухаються шкільні автобуси.

Державтоінспекція Закарпаття звертається до водіїв з проханням не забувати, що поведінка дитини на дорозі часто є непередбачуваною. Тож слід бути особливо уважними до маленьких учасників дорожнього руху.

Приділити більше уваги малюкам потрібно й батькам. Пам’ятайте: безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі. Пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І, звичайно ж, дотримуйтесь правил дорожнього руху самі. Адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp