Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нова поліція патрулюватиме вулиці Ужгорода та Мукачева уже в грудні

28 серпня 2015 р., 16:16

Наразі проводиться відбір кандидатів на навчання

До кінця 2015 року одразу в кількох містах і регіонах України запрацює нова патрульна поліція. Про це на звіті уряду розповів глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, передає "Українська правда".

Він заявив, що першим кроком реформи МВС стала організація нової патрульної поліції. Аваков розповів, що після Києва, Одеси та Львова нові поліцейські вийдуть на патрулювання і в інших містах.

Так, 26 вересня поліція з'явиться у Харкові; у грудні – Миколаєві, Дніпропетровську, Ужгороді та Мукачевому, Луцьку і Хмельницькому; до кінця року почнуться конкурси у Тернополі, Херсоні, Чернівцях, Сумах, Чернігові, Івано-Франківську, Полтаві, Краматорську, Слов'янську, Сєвєродонецьку, Рівному, Черкасах, Кіровограді, Запоріжжі, Кривому Розі та Маріуполі.

Також почнеться формування дорожньої поліції, яка спершу з'явиться на трасі між Києвом і Житомиром, потім на трасі Київ-Львів та Київ-Харків.

Крім того, паралельно мають сформувати нову систему дільничних міліціонерів, яких перенаберуть і перепідготовлять.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp