Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська "гаряча лінія" відсвяткувала день народження

3 вересня 2015 р., 12:51

Все більше закарпатців звертаються за допомогою

Державна установа Закарпатський обласний контактний центр 2 вересня відзначила 2 роки роботи обласної телефонної „гарячої лінії”, яка відповідно до графіку роботи забезпечує приймання звернень за єдиним безкоштовним номером 0-800-501-484.

З кожним днем, надходження дзвінків від мешканців області збільшується, адже створення обласної „гарячої лінії” було покликане на забезпечення оперативного реагування на звернення громадян, проведення моніторингу основних проблемних питань, що порушуються у зверненнях і потребують прийняття рішень на державному та місцевому рівні, а також інформування громадян про прийняті рішення з пріоритетних питань державної політики.

З нагоди відзначення другої річниці роботи обласної „гарячої лінії” до привітань долучився заступник голови - керівник апарату Закарпатської облдержадміністрації Олександр Петік.

Фахівцям обласної телефонної «гарячої лінії» висловлені подяки за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток та діяльність обласної «гарячої лінії», чуйність та розуміння людських потреб при прийманні звернень громадян та оперативність їх направлення на розгляд органам виконавчої влади.

Графік роботи безкоштовної обласної «гарячої лінії»:

з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 години,
субота, неділя та святкові дні - вихідні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp