Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові людей обстежували посеред вулиці (ФОТО)

17 вересня 2015 р., 16:42

У рамках акції Червоного Хреста

Про це на своїй сторінці у мережі "Фейсбук" написав мер Берегова Золтан Баб’як:



"Учора в рамках відзначення Всесвітнього дня надання першої допомоги Берегівська районна організація Товариства Червоного Хреста України провела на центральній площі міста благодійну акцію. Під час акції волонтери Червоного Хреста, вихованці школи інтернату, члени гуртка "Милосердя" роздавали берегівчанам та гостям нашого міста листівки і брошури про надання першої медичної допомоги, попередження захворюваності на туберкульоз, СНІД та інші. 

 

Також патронажні медичні сестри вимірювали бажаючим артеріальний тиск та цукор у крові. Загалом 38 громадян миттєво дізналися про рівень цукру в крові, ще 86 - виміряли артеріальний тиск. Активно підтримали захід студенти медичного коледжу - члени гуртка "Милосердя". А волонтери та інструктори з надання першої допомоги навчали перехожих правильній вентиляції легенів шляхом штучного дихання. Тренінги також відбулися в ліцеї сфери послуг, ЗОШ № № 1, 4, 5."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp