Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

МВС підтвердило стрілянину в помічників нардепів у Києві

27 вересня 2015 р., 12:32

Помічники нардепів стали свідками викрадення чоловіка, повідомили в МВС.

У Дарницькому районі Києва на вулиці Анни Ахматової в ніч на 27 вересня сталася стрілянина, підтвердили в МВС."Близько 00:30 троє зловмисників насильно посадили в салон чоловіка. Той намагався чинити опір і кликав на допомогу. Коли до авто підійшли двоє чоловіків (як з'ясувалося згодом - помічники народних депутатів), один із правопорушників здійснив кілька неприцільних пострілів у їхній бік, а потім автомобіль зник з місця події", - сказано в повідомленні.

У результаті стрілянини ніхто не постраждав. Від написання офіційної заяви заявник відмовився.За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.З місця події вилучили п`ять стріляних гільз від патронів, споряджених гумовими кулями. У столиці введено план Перехоплення.Раніше помічник нардепа Ігоря Мосійчука Станіслав Коломієць повідомив, що в нього і радника Ляшка Владислава Бондаренка вночі стріляли невідомі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp