Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Факультет туризму та міжнародних комунікацій УжНУ відзначив 10-ту річницю (ФОТО)

1 жовтня 2015 р., 13:43

Урочистості відбулися 29 вересня

29 вересня факультет туризму та міжнародних комунікацій відсвяткував свою 10-ту річницю. Так, 2005 року спочатку кафедру туризму заснували на базі географічного факультету – нині це самостійний і популярний серед абітурієнтів підрозділ УжНУ.


 Розпочали свято виконанням державного Гімну та гімну УжНУ. На захід завітало чимало поважних гостей, серед яких і мер міста Віктор Погорелов, голова обласної ради Володимир Чубірко, директор підприємства «Турбогаз» Михайло Качур, начальник управління туризму Закарпатської ОДА Денис Ман, Генеральний консул Словаччини у м. Ужгород Янка Бур’янова.

Ректор УжНУ Володимир Смоланка побажав студентам та професорсько-викладацькому складу факультету завжди залишатися такими ж веселими і привітними, як сьогодні, бо ж їхня професія саме цього й вимагає.

Чимало сподівань на випускників факультету покладає начальник управління туризму Закарпатської ОДА Денис Ман: «Наша область розташована дуже вигідно, тож ми повинні розвивати її саме як осередок туризму. Бачу у вас великий потенціал. Переконаний, що разом зможемо це зробити!».

За час функціонування кафедра туризму підготувала більше 300 випускників, з яких чимало працює за кордоном. Присутнім було представлено відео, на якому колишні випускники вітали своїх колег із чудовим святом, відзначаючи унікальність і важливість такого факультету в Ужгородському університеті.

Кожне із відділень факультету представило свою програму, а першокурсники започаткували нову традицію — виготовили капсули часу, в якій написали свої сподівання та побажання щодо розвитку туризму в краї. Відкрити її зможуть тільки через 5 років.

Упродовж свята було висловлено чимало вітальних слів, гарних сподівань. Очевидно, що проведений захід надовго запам’ятається як студентам, викладачам, так і гостям!

Галина Риган для Медіацентру УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp