Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустяни скаржилися на життя начальнику міліції (ФОТО)

15 жовтня 2015 р., 12:02

Протягом години до нього зателефонувало 8 людей.

Під час прямої телефонної лінії до начальника міліції зверталися громадяни з побутовими питаннями, а також за консультацією про притягнення до кримінальної відповідальності за підкуп виборців.

За годину спілкування до керівника хустської міліції звернулося вісім громадян. Першою зателефонувала жителька села Н.Бистрий, яка повідомила, що у неї постійно виникають конфлікти з чоловіком-пияком.

Інша жителька м.Хуст звернулася зі словами вдячності за розкриття грабежу. Ще кілька громадян цікавилися, яка кримінальна відповідальність за підкуп виборців.

Під час прямої телефонної лінії кожен, хто звернувся до керівника міліції, отримав кваліфіковані відповіді та відповідну консультацію.

Володимир Щадей нагадує жителям Хустщини, що ст.160 (Підкуп виборця, учасника референдуму) Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на той самий строк.

Інформація Хустського МВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp