Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра у Мукачеві розіграють новенький велосипед

16 жовтня 2015 р., 13:08

Велозаїзду не буде, а свято таки відбудеться

У суботу, 17 жовтня, о 12 годині в приміщенні картинг центру "Адреналін" відбудеться велосвято. Організатори заходу громадська організація "Молодіжні ініціативи Закарпаття", проект ЄС впровадження Транспортної Стратегії України, відділ у справах сім'ї, молоді та спорту. Партнери - Київська асоціація велосипедистів, магазини "Мотолюкс".

На Вас чекає багато цікавої та корисної інформації, конкурсів, сюрпризів, подарунків. Серед учасників буде розіграно головний приз від партнера свята, магазину "Мотолюкс" - новенький велосипед.

На жаль, через несприятливі погодні умови велозаїзд відміняється. Проте у програмі заходу буде багато інших, не менш цікавих, сюрпризів.

До прикладу, всі охочі зможуть пройти навчання у "велошколі", де можна ознайомляться з будовою велосипеда, навчаться налаштовувати його під себе, доглядати за двоколісним другом та проводити дрібний ремонт, технічне обслуговування. Також усі бажаючі зможуть взяти участь у захопливому велоквесті.

Отож, проведіть свій вільний час весело, цікаво та з користю - завітайте на наше велосвято, картинг центр "Адреналін", початок о 12.00

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp